donderdag 23 juli 2009

New vans, tee, vest and jacket.




8 opmerkingen:

COME OVER TO THE DARK SIDE... WE HAVE CANDY zei

Heel erg leuk! Die vans staan je goed! Echt grappig want ik had net exact zo een outfitje gepast: leatherlook legging, witte tee, zwarte bf blazer maar dan met mn zwarte enkellaarsjes hehe om morgen te dragen voor een etentje. Maar twijfel nog of de tee wel lang genoeg is. Bij stoere sneakers maakt dat niet zo uit maar die enkellaarsjes zijn onwijs hoog dus oogt meteen ordinairder. Heb wel een stoere afzakmuts erbij gedaan om het wat af te kleden! Post morgen wel even de foto's! :)

dee-lm zei

Ik snap precies wat je bedoelt. Je benen worden natuurlijk wat langer met hakken, dus dan oogt het shirt meteen ietwat kleiner. Leuk zo'n afzak muts! Heb er ook nog twee liggen, maar weet ze niet goed te combineren haha. Ben benieuwd naar je foto's! En have fun op je etentje natuurlijk.

xoxo

Anoniem zei

waauw girl, dit is echt mooi zeg! je hebt het echt goed gecombineerd! vans lopen zo lekker haha.. die legging staat je ook onwijs goed!

zet je bij mn favo lijstje :)

mh-style zei

vet toff!
like it!!

butterfliesaroundkim zei

die vans passen goed bij je outfit en style! meestal vind ik vans niet zo leuk maar als ik ze zo gecombineerd zie toch wel! :)

MDSTYLING zei

Heel erg mooi dit! =)

dee-lm zei

Thanks ladies! Heb er nu twee dagen op gewerkt. En mijn kleine teentjes die deden wel zeer, haha. Maar nu zitten ze heerlijk! Het bekende 'ik wil ze nooit meer uit doen' verhaal!

xoxo

Sara zei

Nice, je ziet er heel stoer uit vooral je schoentjes zijn leuk!